Lampang
Door: Ebel van der Baan
Blijf op de hoogte en volg Ebel
28 September 2009 | Thailand, Lampang
Na een ontbijtje zijn we in de auto gesprongen voor de rit naar Lampang. Kamphaeng Phet hebben we niet meer aangedaan, we zijn in 1x doorgetuft.
We hebben met de Lonely Planet een hotelletje gezocht voor de nacht en zijn ingecheckt in het Asia Lampang Hotel. Direct de koffers gedumpt en Lampang ingedoken voor een lekkere maaltijd. Voor een schamele € 2,20 per persoon hebben we heerlijk gegeten met, natuurlijk, een Chang biertje erbij. Nu zitten we in een plaatselijk barrtje met live muziek.
Of een massage er vanavond nog in zit weten we niet. Als er nog een salon open is zullen we ons natuurlijk geen 2 keer bedenken! En buiten dat kan Marga wel een massage gebruiken met twee dikke enkels.
Voor de rest gaat het met ons allemaal prima. We genieten enorm, zelfs al hebben we best wat buitjes gehad. De temperatuur is altijd super!
voor foto's zie:
28 September 2009 - 17:15
Wim En Marion:
hallo luitjes, het zal wel aan ons liggen maar wij hebben niet meegekregen dat jullie daar al zaten ,anders hadden wij jullie wel een fijne vacantie toegewenst. We raken al wweer helemaal in de sfeer.Zeker bij de foto's van het fietsen in bangkok.Reizen jullie weer via de bouwstenen van Hans? Hoe is't met de hernia van mevrouw Marga? Drink nog maar een Chang biertje voor/namens/ van ons en vernuver die wat!!! We volgen je reisverslag en bekijken regelmatig de foto's Groet en liefs Wim en Marion -
29 September 2009 - 06:27
Miranda Geertsema:
Beste Ebel en familie,
Uit jullie verhalen te lezen hebben jullie het heel erg naar jullie zin. Heel veel plezier gewenst de komende tijd!!
Groeten,
Miranda Geertsema (collega van Ebel) -
29 September 2009 - 08:20
Jan S:
Apart volkje daar, wij rijden in een auto en duiken in bed.
Jullie duiken in een Lamp ang? Bang van de lamp of zo? -
29 September 2009 - 11:47
Jaap Hansen:
Dag Ebel en familie,
Fijn te lezen dat alles goed gaat en jullie genieten!
Mvrgr. Jaap