Hua Kwa - Sukhothai
Door: Ebel van der Baan
Blijf op de hoogte en volg Ebel
16 Februari 2009 | Thailand, Bangkok
15 Februari 2009 - 18:19
Marga:
Hey lieverd! Wat een kilometers maak jij zeg! goed uitkijken hoor..
Ik was vanavond om 18.00 uur terug in Muntendfam. Ma afgezet en toen naar huis, de verwarming aangedaan en de lampen en toen ben ik nog even naar de kids geweest. Het weekend was gezellig. De groetjes van iedereen en we zijn zaterdag naar Hoofddorp gereden naar Wendy en Duco. Was erg fijn om haar weer te zien. Ze was goed monter en a.s. dinsdag moet ze weer naar het ziekenhuis voor een gesprek. Verder mail ik jou wel.Het autorijden naar en van Hoorn/Julianadorp ging goed! Bren en Room hebben prachtige meubeltjes gekregen en hebben we Anton en Trees nog gezien. Al met al een gezellig weekend! Je krijgt de groetjes van iedereen. Doe voorzichtig met die auto en maak geen brokken!!
Kus en liefs van mij...xxx -
16 Februari 2009 - 18:07
Je Zussie:
Hoi broer.
Kom je een beetje tot rust met die lange autoritten? Zijn volgens mij wel allemaal plekken waar je nog niet eerder bent geweest he. dat is wel leuk.
doe voorzichtig en geniet lekker. Was het weekend gezellig. Hebben nog ge-klaverjast. Ma was het ook nog niet allemaal verleerd. Ik ben volgende week ook lekker 2 weken vrij. verheug me erop, even niks doen.
liefs,
Gineke.