Chiang Rai / Chiang Mai - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Ebel Baan - WaarBenJij.nu Chiang Rai / Chiang Mai - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Ebel Baan - WaarBenJij.nu

Chiang Rai / Chiang Mai

Door: Ebel van der Baan

Blijf op de hoogte en volg Ebel

19 Februari 2009 | Thailand, Bangkok

Vandaag om 08.00 uur vertrokken uit het Wiang Inn hotel in Chiang Rai en 6km zuidwaarts gereden om de witte tempel te bezoeken. Ik was lekker op tijd, er waren nog nauwelijks toeristen. Wat er hier nog gebouwd wordt is bij ons ondenkbaar, gewoon te kostbaar. Na een uurtje weer via Chiang Rai naar Mae Sai in het noorden gereden en bij Mae Chan naar het westen afgebogen naar Fang. Na zo'n 75km achter Chiang Rai heb ik een longneck dorpje gevonden, het was zeer slecht aangegeven en alleen in het Thais. Na meerdere keren te zijn gestopt en gevraagd kwam ik er dan toch terecht. Ik heb er een uurtje rondgelopen en ben toen via Fang verder gereden naar Chiang Mai. Het hotel waar ik naar toe wilde was volgeboekt, dus toen naar een naast gelegen hotel aan de nachtmarkt gelegen. Hier hadden ze alleen nog de luxe kamer voor 50 euro per nacht. Ik kreeg hier een bruidssuite voor die bij ons gauw 300 euro per nacht zou kosten. Morgen wil ik een tempel bezoeken die ik niet eerder heb gezien. Voor de foto's t/m vandaag, zie http://www.mijnalbum.nl/Album=MMBIPA73

• 19 Februari 2009 - 12:42

Pieter:

hoe vond je de glazen Tempel???

• 20 Februari 2009 - 04:42

Jan Sa-wa-dee Khrap:

Hey Ebel,
    Wij zijn alweer twee dagen terug in Nederland(shit happens)Erg mooi deze tempel je staat er elke keer weer versteld van wat die mensen hier kunnen bouwen.Vind je het niet moeilijk om door de bergen te rijden?Ben zelf3wkn geleden in dat gebied geweest met zo n klein busje van Mae Hong Son naar Chai Mai (60 bath)de rit duurde drie uur!Ben benieuwd naar je volgende locatie nog veel plezier.gr jan en pi-ohm